A Vivotek ND8321 egy kompakt önálló 8 csatornás rögzítő egység beágyazott Linux operációs rendszerrel. Ez az NVR tökéletes megoldás kisebb megfigyelőrendszerek adatainak rögzítésére. 8 kamerás rendszer adatainak rögzítésére alkalmas 12 TB adatterjedelemig, így kiváló megoldás irodák, lakások kiskereskedelmi egységek megfigyelésekor.

Az elérhető eszközöket automatikusan felismeri és beállítja, mely „egy gombos” telepítést tesz lehetővé csavarhúzó használata nélkül. A telepítés 5 percen belül megoldható.

abra-1024x801

Full HD HDMI kimenettel rendelkezik, a felhasználók a grafikus OSD menüvel valamint egérrel és billentyűzettel egyszerűen beállíthatják a rendszert, így feleslegessé válik egy külön számítógép beüzemelése a kép megtekintéséhez és lejátszásához.

Az új helyi megjelenítési lehetőség – az automatikus alkalmazkodó stream funkció – dinamikusan módosítja a kamera képének felbontását alkalmazkodva a képernyő felbontásához, így biztosítja a leghatékonyabb megjelenítést. Ez az NVR alkalmas a Vivotek fisheye kamerák torzításmentes képének rögzítésére.

A VAST CMS és az ST7501 VMS szoftverrel együtt egy felhasználóbarát IP felügyeleti megoldást biztosít számítógép használata nélkül.

A Vivotek termékeinél is elérhető a mobil készüléken történő nyomon követés. A Vivotek iViewer mobil alkalmazás iOS és Android eszközökön keresztül élőkép megjelenítését teszi lehetővé a felhasználók számára távolságtól és időtől függetlenül.

Élőkép megtekintése helyileg és távolról is 8 csatornán keresztül történik. A felvétel visszajátszására a helyszínen 1, távolról pedig 4 csatornán keresztül van lehetőség.