Letöltés

Szeretnénk minél több mindennel segíteni az Ön munkáját, és értékes anyagokkal is támogatni. Ezért hoztunk létre egy oldalt, melyen fontos és hasznos letölthető anyagokat talál a Vivotekkel kapcsolatban.

 

Vivotek Shepherd

A Shepherd segítségével akár több Vivotek kamerát is képesek vagyunk egyszerre konfigurálni. A szoftver felismeri a hálózaton található Vivotek kamerákat, melyeket azonnal csoportosíthatunk és megadhatunk előre paraméterezett beállításokat. Ezen felül a program segítségével egyszerre több kamerát indíthatunk újra, exportálhatjuk beállításaikat vagy éppen tölthetjük fel rájuk a Vivotek VADP intelligens modulokat. Kifejezetten ajánlott nagyobb rendszerekhez, ahol az integrátor időt spórolhat a telepítés során.

 

Vivotek IW2

A Vivotek IW2 egy egyszerű, gyorsan installálható program, mely megtalálja a hálózaton lévő Vivotek eszközöket és alap szintű beállításokat tesz lehetővé.

 

IP Video System Design Tool

A Design Tool segítségével gyorsan és egyszerűen tervezhetünk video megfigyelő rendszert. A programon belül akár specifikáció alapján is kereshetünk kamerát, például megadva a kívánt látószöget, azonnal kilistázza a megfelelő Vivotek kamerákat a célra. Lehetőség van 2D és 3D modellezésre és a sávszélesség valamit tárhely igény kiszámítására a lehető legpontosabb tervezés érdekében.

 

Vivotek VAST 

Azon felhasználók számára, akik 32-nél több IP eszközzel rendelkeznek, a Vivotek saját CMS (Central Management Software) programja elérhető, ST7502, azaz VAST néven. A program csatornánként licence-elhető és a Vivotek eszközök mellett bármely ONVIF kamerával elboldogul, így akár meglévő IP rendszerhez is bátran ajánlható. Fő különbség az ST7501-gyel szemben, hogy a VAST már képes több szerveren rögzíteni és akár egyidejűleg megjeleníteni az élő képet és felvételeket bármennyi kliensen, így lehetőségünk van összetett rendszereket összefűzni segítségével. Direktben kezeli a Vivotek saját asztali hálózati rögzítő eszközeit (NVR) és Smart Switcheit, így minden eddiginél átláthatóbb felületen monitorozhatjuk rendszerünket, akár videófal segítségével is. A VAST az első CMS programok egyike, melyek támogatják a H.265-ös kódolást, így a 9-es szériájú Vivotek kamerákkal azonnal élvezhetjük az új kódolás előnyeit: a kisebb sávszélesség-, és tárhely igény minden felhasználót pozitívan érint. A Vivotek 2015 végétől ingyenesen elérhetővé tette a VAST 1.11-es változatát, mellyel nem titkolt célja a korábbi ST7501 teljes kiváltása. Az ingyenes VAST a korábbiakban megszokott 32 Vivotek csatornát tartalmaz gyárilag, de az említett módon könnyedén bővíthető szoftveresen.

 

Disztribútor

Kövessen minket!

Szakértőnk

Márkaképviselet

1044 Budapest, IV.ker, Ipari park u. 8.
+36-1-88-33-100 / info@alphasonic.hu

Back to Top