A VIVOCloud Surveillance az online felügyeletet könnyebbé és okosabbá teszi, mint valaha. Egy felhasználói fiók egyszerű regisztrálásával és a megfelelő eszközök csatlakoztatása után a felhasználó bárhol és bármikor megtekintheti az élő közvetítést és felvételeket játszhat le az intuitív kezelőfelület segítségével. A továbbfejlesztett funkciók legfrissebb verzióitól függően a Push Notification segítségével közvetlen a felhasználó mobileszközén felugró figyelmeztető üzenetek jelenhetnek meg az előre meghatározott események bekövetkeztekor úgy, mint szokatlan mozgás, lopási kísérlet stb. Ezen felül a felhasználó egyidejűleg akár 4 személlyel is megoszthatja a video stream-et a felügyeleti video megtekintéséhez, így biztosíthatja a valós idejű biztonságot az üzletben, vagy telephelyén.

vivocloud_for_multi-device

A hatékony működés érdekében a VIVOCloud Surveillance könnyű és gyors videofolyam továbbítást és összeköttetést biztosít a kamerák és NVR-ek között. AWS szerverek segítségével biztonságosan és megbízhatóan kapcsolódhatnak interneten keresztül a felhasználók az eszközeikhez. Az egyszerű csatlakozás érdekében a felhasználónak nem kell konfigurálnia port forward-ot a routeren, vagy DDNS címet rendelni az eszközhöz, még az eszköz IP-címét sem szükséges tudni; elegendő egyszerűen csak rákeresni az eszközre, vagy beszkennelni az eszköz QR-kódját a mobil eszközök, NVR-ek és kamerák közvetlen kapcsolatához.

Próbálja ki a VIVOCloud Portált itt: https://service.vivocloud.com

A VIVOCloud Surveillance Portál újdonságai:

    • Eszközök megosztása
    • Riasztási idővonal
    • Eszköz menedzsment
    • NVR Státusz
  • Plug-in az IE11-hez

Főbb jellemzők:

    • Ingyenes plug-in Chrome-hoz és Firefox-hoz és H.264 támogatása
    • Plug-in IE11-hez valamint H.264 és MJPEG támogatás
    • Fisheye képosztások
  • Kedvencek

vivocloud_login

Plug-in mentes web portál

Jelentkezzen be a VIVOCloud fiókkal és tekintse meg az NVR stream-et Chrome (ajánlott), vagy Firefox segítségével Windows, vagy MAC OS rendszeren. Plug-in telepítése után az IE11 is támogatott.

Frissítse az NVR firmware-t v2.0.0.4 vagy újabb verzióra a Web Portál-os megtekintés támogatásához.

vivocloud_nvr-status

NVR státusz

Ellenőrizze az NVR állapotát távolról a probléma okának elemzésére. Itt ellenőrizheti a CPU kihasználtságát, a memóriahasználatot, a merevlemez átviteli sebességét és az ethernet átvitelt a VIVOCloud Surveillance portálon keresztül. Tegye a hibakeresést még könnyebbé és rugalmasabbá.

vivocloud_share-device

Eszközmenedzsment és megosztás

Igény szerint hozzáadhatja, törölheti, vagy akár meg is oszthatja az NVR-t más felhasználókkal.

vivocloud_playback-timeline

Lejátszási idővonal riasztásjelzéssel

Intuitív visszajátszási felület idővonallal. Egyszerűen csak húzzon, vagy kattintson az idővonalon, vagy adjon meg egy konkrét dátumot és időt a felvett videók megtekintéséhez.

vivocloud_fisheye-dewarp

Fisheye képosztások

A VIVOTEK kamerák fisheye dewarp funkciója a VIVOCloud Surveillance webportálon is elérhető. A felhasználó választhat az 1O, 1P és 1R típusú fisheye nézetek között a stream-ek különböző szögekből történő megtekintéséhez.