A Vivotek

A Vivotek 2000 februárjában jött létre. Azóta a Vivotek a biztonságtechnikai márkák vezető szereplői közé nőtte ki magát.

A Vivotek célja a partnereivel hosszú távon együttműködve biztosítani a folyamatos növekedést, hogy egy biztonságosabb társadalmat hozhassanak létre.

A Vivotek az IoT szeme

A Vivotek az elmúlt években széles körű hálózati megfigyelő rendszereket fejlesztett ki, ami magában foglalja az IP kamerákat, a PoE switcheket, a hálózati videó rögzítőket és a video menedzsment szoftvereket.
Az IoT növekvő trendjére reagálva a Vivotek arra törekszik, hogy szemmé váljon az IoT eszközei között.

Globális hálózat

A Vivotek 2006-ban bocsájtotta ki az első részvényét. Azóta folyamatosan növeli a kutatási és fejlesztési költségeit, irodákat és leányvállalatokat hozott létre az Egyesült Államokban, Hollandiában, Indiában, Dubajban, Mexikóban és Japánban.
A Vivotek Jelenleg 183 hivatalos forgalmazóval működik együtt 116 országban.
A folyamatos fejlődés érdekében a Vivotek elindította a Vivotek Warriors Akadémiát, ahol online és gyakorlati oktatást biztosít partnerei számára a szakmai ismeretek megerősítése és a kölcsönös sikerek elérésének céljából.

Minőség és környezetvédelem

A Vivotek termékei és megoldásai a biztonságot hozzák el az emberek számára az egész világon, és ez a felelősségvállalás megköveteli a környezeti fenntarthatóságot is. Ezért a Vivotek szüntelenül törekszik javítani a megoldásainak a minőségét, hogy minél többet tehessen a környezetvédelemért.
A Vivotek a működése során különféle tanúsítványokat szerzett meg, beleértve az ISO 9001-t és a TL9000-t.
A Vivotek a tajvani székhelyén létrehozott egy laboratóriumot, ahol a termékeit folyamatosan teszteli, ellenőrzi és ezek alapján fejleszti.
A Vivotek a megalakulása óta sikeresen beépítette a működésébe az ISO 14001 szabványokat, az EU WEEE irányelvét, az IECQ QC08000 szabványokat és az RoHS szabványokat.

Becsületesség, törődés, innováció és felelősségvállalás

A Vivotek vállalat irányítási filozófiája a becsületesség, törődés, innováció és felelősségvállalás köré épül. A Vivotek arra törekszik, hogy partnerei, alkalmazottai és részvényesei ügyében gondoskodjon az innováció beépítéséről a megoldásaiba.
A Vivotek folyamatosan fejleszti a kiváló minőségű, innovatív iparágvezető megoldásait, amikért különféle nemzetközi díjakat is kapott. Ezenkívül a Vivotek fontos célja, hogy fenntartsa a felelősségvállalást a partnereivel szemben vállalt kötelezettségei, valamint saját céljainak teljesítése révén.
A Vivotek 2015-ben kezdte meg a tajvani egyetemi adományozási kampányát, amelyben hálózati kamerákat adományozott az iskoláknak.