Biztonság a biztonságtechnikában

A kibertámadások a hálózati eszközök üzemeltetési kihívásainak szerves részei. Ezért a Vivotek bevetette az iparág legjobb praktikáit a termékeik biztonsági sérülékenységének csökkentése érdekében.

A Vivotek kiberbiztonsági megoldásai beépülnek a termékek teljes életciklusába, beleértve a fejlesztést, ellenőrzést, gyártást, szállítást és egyéb szolgáltatást. A Vivotek folyamatosan újraértékeli és növeli a kiberbiztonsági erőfeszítéseit annak érdekében, hogy ügyfeleiket a legmagasabb minőséggel és a legmegbízhatóbb termékekkel lássák el. A Vivotek által használt Trend Micro tűzfal nem tudja megvédeni a teljes hálózatot a kibertámadásoktól, de Vivotek termékek számára a Trend Micro tűzfala garantálja a biztonságot.

Együttműködés a megbízható kibervédelemért

Az iparág vezető internetes biztonsági szoftverpartnereivel együttműködve a Vivotek arra összpontosít, hogy olyan hálózati védelmi termékeket és szoftvereket állítson össze, amelyek megfelelnek az ipari protokolloknak, valamint folyamatosan fejlesztik azokat a pajzsokat, amelyek védelmet nyújtanak a különböző internetes támadásokkal szemben. A Vivotek megoldásai nem csak kiváló minőségű termékeket, hanem az egyik legbiztonságosabb hálózati környezetet is biztosítja a felhasználóknak.

Kiberbiztonság az alapoktól

A Vivotek a legjobb iparági gyakorlatokat követi a biztonsági megoldások kiépítésében, a terméktervezéstől és a firmware-fejlesztéstől a harmadik féltől származó tesztelésig és értékelésig:

 

  • Belső termékbiztonsági kód-ellenőrzéseket végez
  • Követi az OWASP (Open Web Application Security Projekt) 10 legfontosabb irányelvét IoT eszközök, mobil és weboldal kódjaihoz
  • Statikus kódelemzéssel biztosítja a szoftver megbízhatóságát és a kódminőséget
  • A Devcore külső tanácsadóval behatolásos teszteket végeztet a felülvizsgálatok és ajánlások segítésére
  • Sérülékenységi irányelvet, védelmi útmutatót és biztonsági tanácsokat biztosít a felhasználóknak, hogy megértsék a kiberbiztonsági szükségleteiket és kockázataikat

Kiberbiztonsági jelentési folyamata – Gyors válasz és átláthatóság

Kiberbiztonság Menedzsment Megoldás

Szövetség a Trend Micro-val

A Vivotek a világ első hálózat-felügyeleti megoldásainak szállítója, amely együttműködik a világhírű Trend Micro internetes biztonságtechnikai céggel. A Trend Micro behatolás-védelmi szoftverével felfegyverzett hálózati kameráin keresztül a Vivotek magas biztonságot és robusztus hálózati felügyeletet nyújt az élet és adatok védelméhez.

Többrétegű védelmi megoldás a megfigyelő kamerákhoz 

Brute force támadás észlelése

Mikor a rendszer brute force támadást észlel, mely meghatározott számú sikertelen belépési kísérleten alapul, automatikusan aktiválni fog egy védelmi mechanizmust, hogy blokkolja az IP címet és megelőzze a további támadásokat.

Behatolás észlelése, megelőzése

Miután lekapcsol, ha bármilyen káros vagy abnormális belépési magatartást érzékel, minden kísérlet a konzol irányítására, belépés vitatott webhelyekre, vagy bármilyen behatolási magatartás automatikusan biztosítva lesz a támadási mechanizmus által.

Azonnali karantén

Ha egy ismeretlen támadás történik, a rendszer karantént alakít ki maga körül és össze gyűjti az adatokat és továbbítja a behatolásellenes csapatnak, hogy kivizsgálhassák és megoldhassák a helyzetet. Így hatékonyan csökkentsék a belső fertőzések terjedését, ezzel biztosítva, hogy a felhasználók gyorsan és biztonságosan visszatérhessenek a munkához.

Kibervédelem minden Vivotek eszközben

Ismerd a saját kibervédelmi kockázataidat!

A hálózat védelme érdekében arra ösztönözzük a felhasználókat, hogy jobban megértsék a kockázatokat és alkalmazzák a javasolt megoldásokat
a számítógépes támadásokkal szembeni sebezhetőségük csökkentése érdekében:

  • Erős jelszó használata (soha ne használd az alapértelmezett jelszót!)
  • Töltsd le a legújabb firmware-t a hibák és a sebezhetőségek kijavításához
  • Alkalmazd a Vivotek sérülékenységi irányelvét, hogy megtudd, hogyan kezelheted a biztonsági réseket
  • Kövesd a Vivotek védelmi útmutatóját, hogy biztosíthasd az alapvető, a haladó és a nagyvállalati infrastruktúrát
  • Az ismert biztonsági rések kockázatának csökkentése érdekében olvasd el a biztonsági tájékoztatókat