A VIVOTEK

A VIVOTEK 2000 februárjában jöt létre. Azóta a VIVOTEK a biztonságtechnikai márkák vezető szereplői közé nőtte ki magát.
A VIVOTEK célja a partnereivel hosszú távon együttműködve biztosítani a folyamatos növekedést, hogy egy biztonságosabb társadalmat hozzhassanak létre.

A VIVOTEK az IoT szeme

A VIVOTEK az elmúlt években széleskörű hálózati megfigyelő rendszereket fejleszett ki, ami magában foglalja az IP kamerákat, a PoE switcheket, a hálózati videó rögzítőket és a video menedzsment szoftvereket.
Az IoT növekvő trendjére reagálva a VIVOTEK arra törekszik, hogy szemmé váljon az IoT eszközei között.

Globális hálózat

A VIVOTEK 2006-ban bocsájtotta ki az első részvényét. Azóta folyamatosan növeli a kutatási és fejlesztési költségeit, irodákat és leányvállalatokat hozott létre az Egyesült Államokban, Hollandiában, Indiában, Dubaiban, Mexikóban és Japánban.
A VIVOTEK Jelenleg 183 hivatalos forgalmazóval működik együtt 116 országban.
A folyamatos fejlődés érdekében a VIVOTEK elindította a VIVOTEK Warriors Akadémiát, ahol online és gyakorlati oktatást biztosít partnerei számára a szakmai ismeretek megerősítése és a kölcsönös sikerek elérésének céljából.

Minőség és környezetvédelem

A VIVOTEK termékei és megoldásai a biztonságot hozza el az emberek számára az egész villágon, ez a felelősségvállalás megköveteli a környezeti fenntarthatóságot is. Ezért a VIVOTEK szüntelenül törekszik javítani a megoldásainak a minőségét, hogy minnél többet tehesen a környezetvédelemért.
A VIVOTEK a működése során különféle tanusítványokat szerzett meg, beleértve az ISO 9001-t és a TL9000-t.
A VIVOTEK a tajvani székhelyén létrehozott egy laboratóriumot, ahol a termékeit folyamatosan teszteli, ellenőrzi és ezek alapján fejleszti.
A VIVOTEK a megalakulása óta sikeresen beépítette a működésébe az ISO 14001 szabványokat, az EU WEEE irányelvét, az IECQ QC08000 szabványokat és az RoHS szabványokat.

Becsületesség, törődés, innováció és felelőségvállalás

A VIVOTEK vállalat irányítási filozófiája a becsületesség, törődés, innováció és felelőségvállalás köré épül. A VIVOTEK arra törekszik, hogy partnerei, alkalmazottai és részvényesei ügyében gondoskodjon az innováció beépítéséről a megoldásaiba.
A VIVOTEK folyamatosan fejleszti a kiválú minőségű, innovatív iparágvezető megoldásait, amikért különféle nemzetközi díjakat is kapott. Ezenkívül a VIVOTEK arra törekszik, hogy fenntartsa a fellelőségvállalást a partnereivel szemben vállalt kötelettségei, valamint saját céljainak tejesítése révén.
A VIVOTEK 2015-ben kezdte meg a tajvani egyetemi adományozási kampányt, amelyben hálózati kamerákat adományozott az iskoláknak