A Vivotek újra meglepte a biztonságtechnikai piacot. Az IB8354-C változatos kilátást biztosít 1,3 MP érzékelőnek köszönhetően. Az 1280*1024 felbontás már olyan tökéletes képet biztosít 30 fps mellett, melynek köszönhetően kategóriájában a legjobbak közé sorolják. 

A kültéri alkalmazhatósága bullet kivitelnek köszönhetően széles palettán mozog.Annak érdekében, hogy tökéletesen alkalmazkodni tudjon a folyamatosan változó fényviszonyokhoz levehető IR szűrővel és olyan infrával rendelkezik, mely 20 méteres látótávolságot biztosít éjszakai viszonyok közepette, így garantálva a tökéletes képet egész nap. A Supreme Night Visability funkciónak és a  rendkívül érzékeny szenzornak köszönhetően a sötét területeken észlelt színeket képes valósághűen rögzíteni. A 3DNR zajcsökkentés lehetővé teszi a nagyon jó minőségű képet. Ennek az eljárásnak a sajátossága az,  hogy nem csak egy képen belül, hanem az egymás után következő képek között is alkalmazza a zajcsökkentést, lényegesen növelve a szűrés hatékonyságát.

uj-kep-2

Rejtett kábelvezetésnek köszönhetően biztosított a kábelek védelme a külső behatásoktól, így növelve kameránk biztonságát.  A PoE kompatibilitás biztosítja, hogy a termék költséghatékonyan és egyszerűen beüzemelhető legyen. Fontos megemlíteni, hogy kiegészítők választáskor törekedjünk arra, hogy a csatlakoztatott eszköz PoE kompatibilis legyen hisz csak ebben az esetben lehet kihasználni a kamera e nagyon hasznos tulajdonságát.

Az Alphasonic Kft-nél számos ilyen termék megvásárolható, melyek kompatibilisek a Vivotek termékeivel legyen szó switch-ről vagy akár rögzítő egységről.

További információért kérem, látogassa meg web áruházunkat az http://aruhaz.alphasonic.hu címen.