A Vivotek bejelentette, hogy négy új korszerű hálózati kamerával gyarapítja kínálatát. Az FD8355EHV és az FD8365EHV vandál biztos kültéri dome kivitelű kamera, míg az IP8355EH és az IP8365EH kültéri bullet kamera. Közös jellemzőjük, hogy mind rendelkeznek WDR Pro funkcióval.

A gyártó törekedett arra, hogy az újdonságaiban ötvözze az összes fontos funkciót, mely a videó megfigyelésben napjainkban elengedhetetlen.

Az erős piaci kereslet megköveteli a tökéletes képminőséget és használhatóságot. A Vivotek kutatás-fejlesztési csapata speciális algoritmusokkal, fejlett WDR Pro és WDR Pro II technológiával tervezte a fent említett négy kamerát.

4újkamera1.

A WDR funkciónak köszönhetően tiszta képet kapunk, még olyan helyen is ahol a fényviszonyok nagyon különbözőek.

Egy irodaház bejáratánál felszerelt kameránál gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy kint verőfényes napsütés van, de az irodaházba lépve félhomály fogad. Ha nem rendelkezünk WDR Pro funkcióval az ajtón belépő ember a legtöbb esetben nem kivehető. A WDR Pro segítségével ez a probléma könnyen és gyorsan orvosolható.

A WDR Pro esetében 2 különböző zársebességgel készül egy-egy kép. A világos és a sötét kép egymásra helyezésével kompenzálja a fényviszonyokat és láthatóvá válnak a részletek a képen.

A WDR Pro továbbfejlesztett változata a WDR Pro II. A különbség abban nyilvánul meg, hogy itt már 4 kép készül ezzel is növelve a képen kivehető részletek mennyiségét és minőségét. A különböző exponálási idővel készült képek egymásra helyezésével kiegyenlítődik a képen a fényviszonyok közti aránytalan különbség.

FD8355EHV és az IP8355EH 1,3 megapixeles CMOS érzékelővel és WDR pro technológiával rendelkezik, míg az FD8365EHV és az IP8365EH CMOS érzékelője 2 megapixeles és a továbbfejlesztett WDR Pro II funkciót használja.

A Vivotek törekszik arra, hogy professzionális felügyeleti megoldásokat biztosítson vevői számára. Ezeket a kamerákat úgy terveztük, hogy ellenálljanak a szélsőséges időjárási viszonyoknak így ezek -50 ° C ~ + 50 °C hőmérsékleti tartományban stabilan használhatóak.