Az IB8156 egy apró méretű tökéletes megoldás beltéri megfigyelésre. Az IB8156 egy 1,3 megapixeles ultra mini bullet kivitelű kamera. Az 1280×1024 felbontás mellett az adatátviteli sebesség 30 képkocka másodpercenként, mely folyamatos jó minőségű felvételt biztosít számunkra.

Kis méretének köszönhetően kiváló megoldás luxus termékek vagy akár ruhaüzletek megfigyelésére egyaránt. Az IB8156 nagyobb területet képes megfigyelni, mint VGA felbontású társai, így jelentősen csökkenthető a telepítendő kamerák száma mellyel nagy mértékben redukálható a telepítési költség.

conother_ib8156_c_installationEz a kamera 3 féle konzollal kapható, így széleskörűen alkalmazható. A képen látható konzolok segítségével szerelhető falra, mennyezetre, de akár polcra is a G-konzol segítségével.

Olyan konzollal rendelkezik, mely rejtett kábelvezetést tesz lehetővé, így esztétikus kivitele mellett segít megóvni a rongálásoktól.

A micro SD/SDHC foglalat biztosítja az adatvesztés nélküli rögzítést a helyszínen, minden olyan esetben, ha megszakad a kapcsolat a kamera és a rögzítő között.A kamera kifejlesztésénél a gyártó törekedett arra, hogy széleskörű felhasználhatóságot biztosítson és mindezt egyszerű és költséghatékony telepítéssel ötvözze.

A legjobb példa erre a PoE funkció, hiszen nemcsak időt spórolhatunk, meg, hanem sokkal egyszerűbbé válik a telepítés.

Számos előnye mellett a gyártó minden termékéhez biztosítja 32 csatornás felhasználóbarát rögzítő szoftverét, mellyel már egy komplett megfigyelőrendszer kialakítható.

Ez a kamera számos termékkel bővíthető legyen szó biztonságtechnikai vagy számítástechnikai megoldásról, mely az Alphasonic Kft web áruházában megvásárolható.