A Vivotek mérnökei arra törekedtek, hogy olyan funkciókkal lássák el termékeiket, melyek segítségével kiemelkedő helyet foglalhatnak el a piaci versenyben.

Mi sem bizonyítja jobban szakértelmüket, mint hogy megalkották az IP8355EH bullet típusú 1,3 MP kamerát.

Áramvonalas formavilágának köszönhetően ez a külső igen népszerű a fogyasztók körében.Az eszköz olyan fejlett időjárásálló kameraházba kapott helyet, mely tovább fokozza felhasználási területeinek lehetőségeit.

Micro SD/SDHC foglalattal rendelkezik. Ez a lehetőség segíthet a rongáló személyének felderítésében minden olyan esetben, amikor megszakad a kapcsolat a külső rögzítővel. Gondoljunk csak bele abba, hogy a rongálók többsége nem feltétlenül gondol arra egy IP kameránál, hogy a helyszínen egy SD kártyára is rögzítésre kerülnek az események.

A funkciók ötvözésével rendszerünk egy új szintre kerül a videó megfigyelésben, így tartva a gyártó előkelő helyét a piacon.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően itt már megtapasztalhatjuk, hogyan egészíti ki egymást a WDR Pro II és a 3D zajcsökkentés.

Olyan helyre kell szerelni a kamerát, ahol nagyon rosszak a fényviszonyok? Kérjünk segítséget a mestertől. A WDR funkció garantáltan kompenzálja a látási viszonyokat. A két funkció ötvözése a legrosszabb fényviszonyok mellett tiszta, az emberi szemnél jobb érzékelést tesz lehetővé.

A WDR Pro II elődéhez képest már 4 különböző zársebességgel készít képet, melyek egymásra helyezésével kompenzálja a képen belül előforduló fényviszonyok közti nagy különbséget. Ezzel párhuzamosan a 3D zajcsökkentés csökkenti a képen keletkező zajokat. Így tiszta, zajmentes képet kapunk, melynek köszönhetően tovább csökkenthető a sávszélesség igény.

Sokszor ütközünk abba a problémába, hogy az infra megvilágítók hatására a képünk túlexponált vagy szellemképes. Az intelligens IR technológia tökéletes megoldás ennek kiküszöbölésére, hiszen az aktuális fényviszonyok alapján azonnal elemzi a képet és beállítja a szükséges megvilágítást.

A motoros P-írisz segítségével a lencse automatikusan nyílik és zárul a fényviszonyokban történő legkisebb változásokra. A finom vezérlésnek köszönhetően képünk nagyobb mélységélességű és kontrasztosabb lesz, így maximalizálva a képminőséget. A különbség az 1 MP-nél nagyobb érzékelővel rendelkező kamerák esetében érezhető leginkább, hiszen a hagyományos érzékelőkhöz képest itt a pixelek jóval kisebbek és érzékenyebbek a külső tényezőkre. Az aprólékos léptetés jobban felszínre hozza a részleteket a képen, így garantálva a tökéletes minőséget.

Ez az újdonság az Alphasonic Kft szervezésében Júniusban megrendezésre kerülő Security Expo-n már megtekinthető lesz.