A Vivotek örömmel jelenti be, hogy kifejlesztette a legújabb menedzsment szoftvert, a VAST 1.8 verziót, mely növeli az egész felügyeleti megoldás rugalmasságát és skálázhatóságát.

Az új verziót a Vivotek számos új funkcióval látta el, mint az ONVIF támogatás, a visszajátszási lehetőség, a zökkenőmentes folyamatos felvétel, illetve a Windows Active Directory integráció. A VAST egyedülálló nyelvi támogatással rendelkezik már Perzsa és Orosz nyelven is.

A VAST a Vivotek saját fejlesztésű központi menedzsment szoftvere, mely az IP felügyeleti rendszerek kezelésére szolgál. A VAST könnyű és automatikus kezelést biztosító funkciói korlátlan támogatást nyújtanak a kamerák, szerverek és kliensek számára egy hierarchikus rendszer kiépítéséhez, mint az eredményes és hatékony nyomon követés, felvétel, visszajátszás vagy a vezérelt esemény kezelése.

Ezekkel az új funkciókkal manapság csak a VAST 1.8 verzió rendelkezik, mely vitathatatlanul képes egy robosztus rendszert kialakítani legyen szó üzletek, bankok vagy nyilvános helyek megfigyeléséről. Azok a felhasználók, akik a régebbi verzióval rendelkeznek, könnyedén frissíthetik szoftverüket az 1.8 verzióra közvetlenül a Vivotek hivatalos weboldaláról.

Elsődleges célunk, hogy fogyasztóinknak felhasználóbarát felügyeleti megoldást biztosítsunk. Ennek érdekében a hardver eszközök folyamatos újítása mellett, nagy erőfeszítéseket teszünk a video menedzsment szoftver fejlesztése érdekében. Figyelembe véve a vevői igényeket és a változó telepítési körülményeket megfontolt kemény munka folyik a teljesítmény folyamatos növelése érdekében. Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a legújabb verziót, melyről úgy véljük nagyobb biztonságot és jobb működési hatékonyságot biztosít a felhasználóknak”– nyilatkozta Steve Ma a Vivotek ügyvezető alelnöke.

A Vivotek teljes választéka elérhető egy rövid regisztrációt követően az Alphasonic Kft web áruházában, az auhaz.alphasonic.hu címen.