Felröppent a hír, mely szerint David Liu (Yui-Juin Liu) tölti be a Vivotek USA elnöki pozícióját 2014. június 30-tól. Harry Hu, a korábbi elnök elmondása szerint családi okokból távozik, és azt tervezi, hogy családjával visszaköltözik Tajvanba.

„Nagy öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy 8 évig együtt dolgozhattam a vezetőséggel és az alkalmazottakkal. David feladata lesz a vállalkozás sikerének növelése összetett új projektekkel és a cég piaci helyzetének új szintre emelése. Biztos vagyok benne, hogy a vezetése alatt a Vivotek továbbra is növelni tudja üzleti pozícióját és óriási értéket fog szállítani partnerei számára.” – mondta Harry, Hu.
A Vivotek Igazgatósága olyan jelöltet keresett az elnöki pozícióra, aki képes tovább növelni a Vivotek vezető pozícióját az IP felügyeleti rendszerek területén és fel tudja venni a ritmust a vállalkozás gyors növekedésével.

„Speciális kritériumokat állítottunk az új elnökkel szemben és rendkívül összetett stratégiát dolgoztunk ki a megfelelő ember kiválasztására. David, a K&F vezetőjeként már többször bebizonyította, hogy tisztában van a Vivotek termékeinek és technológiájának erejével.” – mondta Eddy Lan a Vivotek alapítója és alelnöke.

David felismerte azt a stratégiát, mely szerint a nagyobb csapatok nagyobb léptékű növekedést képesek elérni.

„Megtiszteltetés számomra, hogy rám esett a választás a Vivotek USA testületének vezetésére, mely egy rendkívül izgalmas korszak lesz számomra. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak a Vivotek vezetőségével és munkatársaival.” – nyilatkozta David Liu.

A Vivotek számára a termékek folyamatos fejlesztése előkelő helyet biztosít az IP felügyeleti rendszerek piacán.

David Liu kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező, távközlési mérnök, aki 2006-ban csatlakozott a Vivotekhez és bebizonyította, hogy képes széleskörűen ellátni a Vivotek vezető pozícióját. Rendkívüli tapasztalatot szerzett a termékek testre szabásában, ügyfélkapcsolatban, képzésekben, és a projekt tanácsadás terén. 2012-ben a projektmenedzsment élén kulcsfontosságú szerepet töltött be a nagyszabású győztes projektek kivitelezéséért a világpiacon.