A Vivotek új osztott kamerarendszert a VC8201-et dobta piacra, mely a CU8131 és CU8171 süllyesztett dome kivitelű kameraegységből és a VC8201 video központból áll. Az osztott design számos előnnyel rendelkezik.

A kameraegységek kisebbek, mint az általános hálózati kamerák, így telepítésük egyszerűbb. A kompakt kivitelnek köszönhetően nehezebb észrevenni ezeket a kamerákat.

A CU8131 1 megapixeles érzékelővel és WDR Pro funkcióval rendelkezik, így tiszta, részlet gazdag képet biztosít nagy kontrasztú területek megfigyelésekor.

A CU8171 egy 5 megapixeles halszem objektívvel rendelkező kamera, mely 180 ° -os panoráma vagy 360 °-os térhatású nézetet biztosít vakfoltok nélkül. A 8 méter hosszú kábel rugalmas telepítést biztosít.

Ezen túlmenően a VC8201 központ támogatja a különböző kamerák telepítését, így akár két 5 megapixeles halszem objektívvel rendelkező kamerát is könnyen és rugalmasan kezel.

Untitled-1

Az osztott típusú kamerarendszerek kiválóan alkalmasak olyan területek megfigyelésére, amelyet bonyolult belsőépítészet vagy bonyolult elrendezés jellemez, mint a kiskereskedelmi üzletek, irodák, galériák, múzeumok vagy járművek.

A VC8201 kifejlesztésénél a Vivotek figyelembe vette a legújabb trendet, így egy kicsi és felhasználóbarát terméket dobott a piacra. Ez a termék rendkívüli szabadságot és rugalmasságot biztosít a felhasználók számára.