A Vivotek szükségét érezte a Globális értékesítés mellett az értékesítés utáni szolgáltatás bővítését és a garanciapolitika javítását. A Vivotek értékesítés utáni szolgáltatása kiterjed a műszaki támogatásra a termék javítására és pótlására a garanciális időn belül.

A Vivotek együttműködik több szakmai visszáru engedélyközponttal (RMA) és globális forgalmazókkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a Vivotek termékei magas műszaki szabványokon alapuljanak.

Csak ebben az évben elkészült Mexikóval az MDS (Mantenimiento de Seguridad) együttműködési megállapodás. Jelenleg a Vivotek sikeresen épített ki egy erős vevőszolgálatot 5 kontinens 16 helyszínén, köztük 4 hivatalos RMA központban és 12 forgalmazó irodában.
A 4 RMA központok a következőek: Vivotek központ Taiwanban, ComServe Hálózat Hollandiában, AGS Digital Service Brazíliában és MDS Mexikóban.

A 12 forgalmazó megtalálható Kínában, Indonéziában, Indiában, Iránban, Egyiptomban, Dél-Afrikában, Észak-Amerikában, Mexikóban, Ecuadorban, Chileben és Argentínában.
Az értékesítés utáni szolgáltatás mellett a Vivotek bejelentette, hogy kiterjeszti a garanciát 3 évre a legújabb fejlett hálózati kameráinál. Ezek közé tartozik a 6 fix dóm hálózati kamera (FD8355HV, FD8355EHV, FD8365HV, FD8365EHV, FD8155H, és FD8165H), 4 bullet típusú hálózati kamera (IP8355H, IP8355H, IP8355EH, IP8365H és IP8365EH) és 2 box hálózati kamera (IP8155HP és IP8165HP). Ezek a kamerák fejlett funkciókkal vannak ellátva, mint például a WDR Pro, WDR Pro II, Supreme night láthatóság és extrém időjárás állóság. A globális ügyfelek, akik vásároltak vagy fognak vásárolni ezekből a termékekből élvezhetik a 3 éves garancia előnyeit az említett 12 hálózati kamera esetében.

Vivotek problémamentes integrációja révén a helyi szakszervizben és a különböző régiók forgalmazóinál erős szolgáltató hálózat alakult ki szerte a világon, melyet rendkívül gyors ügyfélszolgálat és szolgáltatás jellemez. Hiszünk termékeink minőségében és tartósságában ezért bővítjük a garancia időtartamát. A közeljövőben több termék garanciáját tervezzük kiterjeszteni 3 évre. – nyilatkozta Steve Ma a Vivotek alelnöke.