A Vivotek elsőként dobott piacra forradalmian új hálózati kamerákat, melyek már beépített PoE extenderrel rendelkeznek. Az IB8367-R, az IB8367-RT és az IB8338-HR stílusos bullet kivitelű kamera kiválóan alkalmas kültéri megfigyelésre.

Az egyedi tervezésű beágyazott PoE extenderrel rendelkező kamerák lehetővé teszik a PoE ki- és bemenet segítségével kapcsolat létesítését más PoE hálózati kamerákhoz külön erőforrás nélkül. Ezzel az eszközzel megkönnyíthető a hosszú távú felügyeleti rendszerek megvalósítása a gyárak, parkolók, kereszteződések esetében.

banner_279_2

Az IB8367-R és IB8367-RT 2 megapixeles, míg a belépő szintű IB8338-HR 1 megapixeles érzékelővel rendelkezik. Mindhárom modell WDR funkcióval beépített 30 méteres hatótávolságú infrával rendelkezik így képesek megragadni a képen a részleteket mostoha fényviszonyok mellett is. A smart stream és a 3DNR funkció rendkívüli módon csökkenti a sávszélesség igényt.

banner_279_3

Az IB8367-R és IB8367-RT intelligens IR technológiával rendelkezik, így állandó optimális fényt biztosít, melynek köszönhetően rendkívül jó képet biztosít. A P-Irisz lencsék a speciális szoftverekkel kiegészülve képesek automatikusan szabályozni a lencsék nyitását illetve zárását, reagálva a fényviszonyokban bekövetkezett legkisebb változásokra. Az aprólékos vezérlésnek köszönhetően sokkal jobb kontrasztot, tisztább képet és nagyobb mélységélességet lehet elérni ezeknél a kameráknál.

Steve Ma a Vivotek alelnöke a következőket nyilatkozta: „Ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani a kiváló termékpalettánkat folyamatos innovációra van szükség mind a technikai tényezők mind pedig a termékek megjelenését illetően. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megfeleljünk a vevői igényeknek, így került bevezetésre néhány új modell beágyazott PoE extenderrel. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően csökkenthető a telepítéshez szükséges kábelek és hálózati eszközök mennyisége, mely ügyfeleink számára költségcsökkenést eredményez. ”