A Vivotek USA kihirdette, hogy kik nyerték a 2014-es forgalmazó és rendszerintegrátor díjat Észak Amerikában. A díj a forgalmazók, rendszerintegrátorok, és partnerek kiemelkedő teljesítményét ismeri el az egész nemzetre kivetítve. Idén először tüntette ki a Vivotek USA a kivételes értékesítést, a termékek ismeretét, az ösztönző jövőbeli kutatás és fejlesztést, a Vivotek termékei iránti elkötelezettséget.

 

Amellett hogy cégünk megbízható termékeket biztosít partnerei számára egy rendkívül versenyképes iparban, fel kell ismernünk, hogy a teljesítményünk a kulcsa a fejlődésnek és a sikernek.

A Vivotek minden évben értékelni fogja az értékesítőket a kiemelkedő értékesítés, bevétel, növekedés, támogatás valamint a területi értékesítési vezetők visszajelzései alapján.

A 2014-es disztribútor és rendszerintegrátor díjazottak a következők:

  • Év disztribútora: WYNIT
  • Kiemelkedő növekedést elérő forgalmazó: SMC
  • Az év nemzetközi kereskedő partnerei:
    • Nyugat – Utah Yamas Controls – Mike Evans, Salt Lake City, ÚT
    • Közép – Duke Communications, Houston, TX
    • Kelet – Komplett biztonság, Marlboro, NJ
  • Az év technológiai partnere: Exacq
  • Az év gyártót képviselő vállalata: LRG
  • Az év gyártót képviselő vállalat értékesítője: Matt Bryan biztonsági megoldások

A Vivotek disztribútor-értékesítési igazgatója Michael Schmitz közölte, hogy az év disztribútora címet megnyerő WYNIT méltó a leginkább erre a posztra.

Elismeréssel díjazzuk őket a nagy erőfeszítésükért az értékesítés támogatásáért és azon szándékukért, hogy mindent megtesznek a megfelelő árképzésért.

A Vivotek központi divíziójának országos értékesítési menedzsere Rob Salsman biztosított arról, hogy a 2014-es év legnagyobb forgalmi növekedést elérő forgalmazója az SMC több mint 200% növekedést ért el 2013-hoz képest.

Az összes kameránkat integrálták és a támogató csapatuk gyorsan tud reagálni a számos integrációs kérdésre. A Vivoteknek határozottan több projektje lesz az Exacq vállalattal, mint más partnerekkel” – mondta a Vivotek USA értékesítési mérnöke, Archimades Mandap.

A területi értékesítési igazgató David Taylor a következőt jegyezte meg az év Vivoteket képviselő vállalatáról – „Az LRG kulcsfontosságú volt a központi régió növekedésében és tudja mit jelent márkapartnernek lenni. Az LRG Chris Lanier által vezetett csapata átfogó páratlan támogatást nyújt, akitől minden kulcsfontosságú erőforrást megkapunk.  ”

Délkelet Területi Értékesítési igazgatója Shane Nikov köszöntötte a gyártót képviselő vállalat év emberét Matt Bryant a biztonsági megoldások szakértőjét. –„ Matt messze a legértékesebb erőforrás, amely képviseli a Vivoteket az üzleti életben. Folyamatosan dolgozott függetlenül a munkaidőtől, így tudta előmozdítani sikerét. Ő számunkra új és nagy kereskedőket biztosított. A Vivotek iránti elkötelezettségét mutatja, hogy Matt mindig elérhető és a délkeleti régió forgalma évről-évre növekszik. Ő a Vivotek USA kiváló partnere és támogatója.”

A győztesek jutalomban és elismerésben részesülnek. A Vivotek USA mindenkinek gratulál, aki nyert a 2014-es Forgalmazó és Integrátor versenyen. Büszke a sok támogatásra, és ezekre az elkötelezett és sikeres partnerekre, akik hisznek az IP felügyeleti piacot kiszolgáló különböző megoldásokban.