A Vivotek fontosnak tartja, hogy legyenek olyan eszközök a termékpalettáján, melyek segítségével könnyedén kivitelezhető nagyobb területek megfigyelőrendszere. Ennek eredményeképpen kifejlesztett egy 4 portos beltéri Poe extendert (AP-FXC-0400), egy 1 portos (AP-FXC-0150) és egy 2 portos kültéri Poe extendert (AP-FXC-0250).

Amikor egy nagyobb felügyeleti rendszer kerül kiépítésre, nagy kihívást jelent a telepítők és a rendszerintegrátorok számára a kábelek hosszának korlátoltsága és a tápegység kérdése.  Az elérhető távolság eddig a Poe switch és a hálózati kamera között legfeljebb 100 méter volt. Ennek kiküszöbölésére a Vivotek kifejlesztette új PoE technológiáját, mely a rendszerintegrátorok és telepítők számára egy megbízható nagyobb hálózatot biztosít. Ennek a 3 új PoE terméknek köszönhetően a távolsági korlát kiküszöbölhető egy jó minőségű rendszer létrehozásához, további tápegység felhasználása nélkül.

Az AP-FXC-0400 falra szerelhető eszköz. 1 PoE bemenettel és 4 kimenettel rendelkezik, így kapcsolható hozzá egy nagy teljesítményű PoE switch és 4 hálózati kamera. Minden csatlakozási pontnál további 100 méterrel növelhető a távolság, így 200 méterig hosszabbítható a kábel. Az AP-FXC-0150 1 portos extender rendelkezik egy kimenettel és egy bemenettel, míg az AP-FXC-250 egy PoE kimenettel és két bemenettel rendelkezik.

Untitled-1

Sokszor okoz problémát a telepítők számára, hogy csak extenderek közbeiktatásával képesek a távolsági korlátok áthidalására, viszont nem áll rendelkezésre olyan eszköz, mely biztonságosan alkalmazható szabadtéren. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a Vivotek az AP-FXC-0150 és AP-FXC-250 PoE extendereket, IP66 védettséggel. Ez a fejlesztés megóvja az eszközt a víztől és a portól, valamint -20°C ~ 70°C között biztonságosan alkalmazható.

Ezekkel a termékkel egy kiváló minőségű robusztus kültéri megfigyelőrendszer alakítható ki rendkívül egyszerűen, kiküszöbölve a távolsági és időjárási korlátokat.