A Vivotek ma bejelentette, hogy 3. helyezést ért el a 2014 Legjobb Forgalmazó Partner Díjon az ADI 2015-ös projektindító rendezvényén Floridában. VIVOTEK büszke, hogy azok között szerepelhet, akiket elismertek, és nagy megtiszteltetés, hogy megkapták a 3. hely Díját a Legjobb Forgalmazó kategóriában Észak-Amerikában.

 Az ADI, a világ egyik vezető nagykereskedelmi forgalmazója több mint 95.000  biztonsági  és kisfeszültségű termékekkel, több mint 550 értékesítő partnerrel rendelkezik, és elismeri a legnagyobb szolgáltatókat  szerte az Egyesült Államokban. Kanada és Puerto Rico hozzájárult ahhoz, hogy a vállalat elérje sikereit. Forgalmazói munka minőségét pedig az ADI értékesítési és vezetői csapatához kapcsolódó bevétel, értékesítés-támogatás, marketing kezdeményezések és a leltár eredmények mutatják. Az idei év díjazásánál figyelembe vett kategóriák: az év új terméke, a legjobb értékesítési támogatás,a legjobb marketing támogatás, az év új forgalmazója  és a legjobb szállító teljesítmény.

 „Minket a 3. legjobb Forgalmazó partnernek ismertek el az ADI partnerei közül. Óriási jelentőségű az ADI elismerése a Vivotek számára. Ez egy tekintélyes díj amire rendkívül büszkék vagyunk, hogy elértük” – mondta Alan Green a Keleti parti divizió Országos értékesítési vezetője.

 „Nagy örömünkre szolgál, hogy gratulálhatunk  a 2014 év ADI Forgalmazó Partnerek díjazottjainak. Nagyra értékeljük a Vivotek támogatását és elkötelezettségét, hogy minőségi termékeket és kiváló szolgáltatást nyújt partnerei számára.” – Michael Flink az ADI Global elnöke.

A VIVOTEK USA büszke az ADI-ra ebben a nagyon versenyképes iparban. Törekszik arra, hogy a projektek helyesen, és időben legyenek kivitelezve ahol a vevői elégedettség a legfontosabb. A VIVOTEK USA várakozással tekint a jövőre és 2015-ben is támogatja az ADI-t.