Új termékek erősítik a WDR pro technológiával rendelkező kamerák kínálatát. A Vivotek bemutatja 4 új hálózati kameráját: IB8338-H, IB8338-HR, FD8138-H és FD8338-HV. A Vivotek örömmel jelenti be, hogy piacra dobott négy új hálózati kamerát 1 megapixeles CMOS érzékelővel melyek közül kettő az IB8338-H és IB8338-HR bullet, kettő pedig az FD8168-H és FD8338-HV dome hálózati kamera.

Ez a négy kamera WDR Pro funkcióval rendelkezik, így tökéletes megoldást biztosít nagy kontrasztú területek megfigyelésekor. Az intelligens stream és  a 3D zajcsökkentés jelentősen lecsökkenti a sávszélesség igényt, miközben javítja a kép részletességét. Varifokális P-írisz lencsével rendelkezik, mely a speciális szoftvereknek köszönhetően képesek automatikusan szabályozni a lencsék nyitását és zárását, reagálva a fényviszonyokban bekövetkezett legkisebb változásokra. Az aprólékos vezérlésnek köszönhetően sokkal jobb kontrasztot, tisztább képet és nagyobb mélységélességet lehet elérni. Rendelkeznek nagy teljesítményű levehető IR cut szűrővel és 30 méterig hatékony infravörös fényforrással, így kiváló választás a nap 24 órájában.

Az intelligens IR funkció kiküszöböli a hagyományos infravörös kamerák legnagyobb problémáját, amikor a kamerához közeli részletek nem jelennek meg a képen. Az intelligens IR automatikusan beállítja a világítás intenzitását, így láthatóvá válnak a részletek a képen akkor is, amikor a tárgy nagyon közel van a fényforráshoz. Az eredmény pedig magáért beszél, hiszen ezzel a rendszerrel akár egy arc vagy egy rendszám is kivehetővé válik.

IR

Az egyedi tervezésű beágyazott PoE extenderrel rendelkező IB8338-HR lehetővé teszi több IP kamera összekötését további erőforrás felhasználása nélkül, megkönnyítve a hosszú távú felügyeleti rendszer kialakítását gyári területek, parkolók, kereszteződések megfigyeléséhez.

Az FD8338-HV egy kültéri vandál biztos házban kapott helyet, így az időjárás és a vandalizmus okozta problémák kiküszöbölhetőek. Az FD8338-H beltéri, míg az IB8338-HR és az IB8338-H kültéri alkalmazásokhoz fejlesztették ki.