A Vivotek legújabb fejlesztése az ND8322P beágyazott Plug & Play funkcióval rendelkező hálózati digitális rögzítő, melynek köszönhetően minden alkalmazásnál élvezhetőek a Vivotek rendszerek fejlett funkciói.

Az  ND8322P egy 8 PoE portos önálló rögzítő beágyazott Linux operációs rendszerrel, mely képes maximum 80 W-os PoE kamerához csatlakozni. A Vivotek úgy véli, hogy az intelligens technológiának könnyen kezelhetőnek kell lennie, így ez az NVR úgy lett kialakítva, hogy biztosítani tudja az egy gombos telepítést , mely magába foglalja a Plug & Play és automata telepítés funkciókat. Ennek köszönhetően az eszköz üzembe helyezése meglepően egyszerű.

Rendelkezik HDMI, VGA helyi kimenettel és USB porttal, így csatlakoztatható monitorhoz. Az NVR az OSD felületen egér és billentyűzet segítségével könnyedén beállítható. Nincs szükség külön PC-re a videó lejátszásához vagy kereséshez.

Hogy ez az NVR még könnyebben használható legyen az új helyi kijelző kialakításhoz igazodva automata adaptív stream móddal rendelkezik. Ez a funkció módosítja a kamera felbontását összehangolva a kijelzővel, így egy hatékony megjelenítést tesz lehetővé egyedülálló képminőséggel.

Az ND8322P-t különböző I/O portok jellemeznek, mint az eSATA port, riasztás kimenet/bemenet, RS232 és RS485 csatlakozó így rugalmas felhasználást biztosít többek között kisboltok, éttermek, ruházati üzletek vagy áruházak kamerafelvételeinek rögzítésére.

A VAST CMS-sel, a felhasználók több ND8322P-t kezelhetnek valamint  gyorsan és egyszerűen beállíthatnak egy IP felügyeleti rendszert. Annak érdekében, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá váljon az üzembe helyezés, az ND8322P hamarosan teljesen kompatibilis lesz VIVOTEK EZConnect P2P szolgáltatásával. EZConnecttel nem szükséges IP-portot beállítani a routeren  vagy beállítani egy DDNS címet az NVR-n. Fontos tény, hogy a felhasználónak nem is kell tudnia az NVR IP címét. EZConnect automatikusan kezelni fogja a hálózati paraméterek közül mindegyiket, aminek csatlakoznia kell a hálózathoz.

Mi több, azáltal, hogy egyszerűen beolvassa a képernyőre írt QR kódot, a tulajdonosok bármilyen iOSról vagy Android eszközről tudják irányítani a felügyeleti rendszerüket és hozzá tudnak férni bármilyen helyszínről, bármikor.

Az ND8322P még könnyebben elérhetővé válik, hiszen 2015 márciustól a Vivotek elindít egy tökéletes csomagot kisvállalkozások számára. A csomag tartalmaz egy ND8322P NVR-t, USB egeret, hálózati adaptert és 4 darab IB8369 bullet típusú vagy 4 darab FD8169 dome kamerát a felhasználó igényeitől függően. Ezzel a csomaggal a Vivotek egy praktikus szettet bocsát ügyfelei rendelkezésére bocsát.