A Foladin cég székhelye Amoul városban van, mely Irán északi hatókörzetében helyezkedik el, nem messze a fővárostól, Teherántól. A Foladin, mely a maga nemében az egyik legnagyobb vállalat az országban, kovácsoltvas termékeket gyárt. 

A létesítményhez irodák és gyárak is tartoznak, amelyek tele vannak gépekkel, valamint egy nagy parkolóval , és különböző szabadtéri területekkel rendelkezik. A világ egyik vezető gyártója a szilárd alapjait annak köszönheti, hogy rájött, hogy az iparágban egyre nagyobb szükség van biztonságra, hogy hatékonyság jellemezhesse a gyártási területet. Ennek megvalósításához a Foladin vállalat IP-felügyeleti megoldás kiépítését tervezte annak érdekében, hogy a gyártási folyamatot figyelemmel kísérhesse. Végső soron megtalálták azt a legjobb megoldást a Pooya Fara Negar (PFN)-ral a Vivotek forgalmazójával, akik költséghatékony kiváló minőségű IP megoldást biztosítottak.

Mielőtt megállapodtak volna a Foladin cég utána járt a piacvezető biztonságtechnikai márkáknak, de mindközül a magas minőségű és értékkel rendelkező Vivoteket találták a legmegfelelőbbnek. A projektet 2014 áprilisában kivitelezték, mely teljes mértékben megfelelt az elvárásoknak. A feladat megoldására beléptető, behatolás jelző és video elemző rendszert építettek ki közel 200 kamerával a gyártás helyszínén.

success_158_pic_02

Az üzembe helyezett Vivotek kamerák között szerepel az FD8136 és FD8166 modell, melyek ultra mini fix dome kamerák.  Választható gyújtótávolság, nagy felbontás valamint 1 és 2 megapixeles CMOS érzékelő jellemzi őket, melyeket a Foladin termelési csarnokában szereltek fel. Ezek a kamerák kiváló képminőséget biztosítanak anélkül, hogy az emberek felfigyelnének rájuk.

Három további modell került telepítésre a kültéri területek, a parkoló megfigyelésére:  IP8332-C, FD8137HV, és SD8362E. Az SD8362E kamera rendkívül részlet gazdag képet biztosít. Szabotázsérzékelő funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogyha valaki megpróbálja blokkolni, elmozdítani vagy lefújni a kamerát, az azonnal riasztást indít.

Az IP8332-C, FD8137HV kamerák kiváló felbontással valamint időjárásálló és vandálbiztos házzal rendelkeznek. A WDR technológia kiváló minőségű képet biztosít szélsőséges fényviszonyok között is. Az FD8137HV beépített IR megvilágítással rendelkezik, így a kamera képes kezelni a különböző fényviszonyokat, így a nap 24 órájában tökéletes megoldás kültéri környezetben. A több mint 200 kamera, melyet a Foradin gyártási helyszínen szereltek fel felülmúlhatatlan biztonsági felületet biztosítanak. Az épületekben és a külső területeken a könnyű video elemzés és ellenőrzés biztosítja, hogy a megoldás olyan biztonsági színvonalat hozott a vállalatnak, amit az üzemeltetők és az alkalmazottak is egyaránt érzékelnek.