A Vivotek örömmel jelenti be legújabb beltéri speed dome hálózati kameráját az SD8161-t, mely 1080p Full HD felbontással és egy 18x optikai zoom objektívvel és kifinomult döntés/forgatás mechanizmussal rendelkezik, mely képes kiváló képminőséget biztosítani miközben elfogja a finom részleteket a képen. A kamera ideális széles fedett terek megfigyelésére, mint a repülőterek, vasútállomások, stadionok, és előterek, ahol a legmagasabb szintű megbízhatóságra és pontosságra van szükség.

Garantálja a kiváló képminőséget és biztosítja felvételek használhatóságát. Az SD8161 büszkélkedhet WDR képjavító technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a kamera, megbirkózzon a magas kontrasztú kihívást jelentő környezettel, és ezáltal a képalkotás minősége megközelíti az emberi szem képalkotó rendszerét. Mint a Vivotek legújabb speed dome hálózati kamerája, a SD8161 legfontosabb funkciója egy kifinomult pan / tilt mechanizmus, amely gyors és pontos mozgás biztosít folyamatos 360 fokos forgatással és 220 fokos döntéssel. A felhasználó nyomon követhet bármilyen tárgyat ami felkelti az érdeklődését egér vagy joystick segítségével könnyedén. Lehetőség van előre beállítani mintegy 256 pozíciót és 40 túrát, Így akkor is nyomon követhetőek az események, mikor a felhasználó nem ül a kamera előtt. Az SD8161, beépített automatikus követés funkcióval rendelkezik, amely képes automatikusan azonosítani a gyanús mozgó objektumokat, nyílt területen, mielőtt a felhasználó észreveszi ezeket az eseményeket. Az audió érzékelő funkció, kiválthat azonnali értesítést, ha a környezeti hangja eltér a szokásos feltételektől.

Tim Su, a Marketing Kommunikációs Főosztály igazgatója következőt nyilatkozta: „Azért, hogy tisztábbá, pontossá és hatásossá tegye a felügyeletet a széles nyitott területeken, VIVOTEK az elmúlt évben nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a supreme sorozatú speed dome kamerát kiváló képfeldolgozó-technológiákkal és kifinomult pan/tilt mechanizmussal kifejlessze. Mi elégedettek vagyunk, hogy ellátjuk a piacot a SD8161, mely egy kimondottan beltéri alkalmazásokhoz kifejlesztett speed dome kamera.”