A Vivotek örömmel jelenti be hogy az AxxonSoft tartalomelemző (AnalyticVideo Tracker) funkciónak és a Vivotek Alkalmazás Fejlesztő Platformnak (VADP) sikeresen befejeződött az integrációja.

Úgy tervezték, hogy nyomon kövesse az objektumok jellemzőit, az „AnalyticVideo Tracker” azonosítani tudja a különböző típusú objektumokat (emberek, embercsoportok, illetve járművek) és továbbítja az észlelt információkat, azaz metaadatokat küld AxxonSoft videó menedzsment szoftvernek (VMS), Axxon Nexthez, és az Axxon Intellect Enterprise-hoz a további elemzéshez és jelentéskészítéshez.

2014 elején, annak érdekében, hogy bővítse a kamerák előnyeit, és így növelje a termék hozzáadott értékét, a Vivotek bemutatta a VADP nyílt platform integrálását a video-elemző funkciókkal a kamerán belül. Ezzel a fejlett, de rugalmas platformmal, a video tartalomelemző funkciók, mint az objektumszámlálás, vonal átlépés érzékelése, területérzékelés, arcfelismerés és a hőtérkép, közvetlenül a Vivotek kamerákba telepíthetők. Most, a Vivotek VADP és AnalyticVideo Tracker integrációja lehetővé teszi az objektum nyomonkövetés megvalósítását közvetlenül a Vivotek hálózati kamerákban. Ügyféloldalon, lehetővé teszi az egész felügyeleti rendszeren keresztül a nagyobb hatékonyság elérését és kiszolgáló oldali szervernél drasztikusan csökkenti a CPU terhelés.

Ez a sikeres integráció rendkívüli eredmény. Ügyfeleink élvezhetik a hatékony és eredményes videó tartalomelemzést anélkül, hogy növelnék a kiszolgáló oldali CPU-t és feláldoznák a felügyelet teljesítményét. VIVOTEK-nek köszönhetően együtt képesek vagyunk arra, hogy vevőinknek egy stabil és mozgékony okos megoldást biztosítsunk miközben haladó videó tartalomelemzést nyújtjuk.” – nyilatkozta Murat Altuev az Axxonsoft elnöke

William Ku, a Vivotek Brand Business Divízió alelnöke a következőt nyilatkozta:”Boldogok vagyunk,, hogy az AxxonSoft videó tartalomelemző funkcióval rendelkező VADP integráció működik. A kamerán a videó tartalomelemzés megvalósítása és a zavartalan együttműködés a VADP és az AnalyticVideo Tracker között biztosan teljesül. Fő célunk, hogy vevőink hasznára váljon világszerte.

A VADP és az AnalyticVideo Tracker sikeres integrációját a Vivotek az MD8531H mobil dome hálózati kamerán mutatja be a MIPS 2015 nemzetközi kiállításon Moszkvában április 13-16 között.