Vivotek USA Inc. a világ egyik vezető biztonságtechnikai gyártója, számos új termékkel volt jelen az ISC WEST kiállításon. Ez Észak-Amerika legnagyobb biztonsági eseménye volt, amit Sands Expo & Convention Centerben tartottak Las Vegasban, április 15-és 17 között. Az ISC WEST biztonsági kiállítás tökéletes lehetőséget kínált arra, hogy több mint 28.000 biztonsági szakember megfeleljen az ipar elvárásainak. Az esemény, lehetővé tette a résztvevőknek, hogy informálódjanak a leginnovatívabb és legjobb technológiákról és a piaci trendekről.

A Vivotek standján demókat jelenítettek meg a legújabb technológiákról. Felsorakoztatták a PoE megoldással rendelkező IB8367-R-t, a panoráma megoldásokat, mint a CC8370-HV és FE8182, az AW-GEV-264A-185 Vivocam PoE switchet és ND8322P NVR-t.  Az IB8367-R Vivotek bullet kamera , az első kültéri hálózati kamera beépített PoE extenderrel, amely lehetővé teszi egy több kamerás rendszer kivitelezését úgy, hogy egyetlen áramforrást oszt meg az eszközök között miközben kiterjeszti a PoE távolságot 300 méterre.  A PoE extender segítségével költséghatékony felügyeleti rendszer alakítható ki, így különféle szabadtéri alkalmazásokban alkalmazható, mint a gyári területek, parkolók, útkereszteződések és a kültéri járdák megfigyelése.  A Smart stream és a 3DNR technológia, valamint a beépített IR fényforrások akár 30 méteres hatótávolságban képesek biztosítani a jó minőségű értékelhető képet a legnagyobb kihívást jelentő fényviszonyok között is. A VIVOTEK teljes panoráma megoldást is bemutatott többek között a CC8370-HV és FE8182 modelleket. ezek az eszközök teljes lefedettséget biztosítanak kihívást jelentő körülmények között.  CC8370-HV 3 megapixeles CMOS érzékelővel, széles dinamikus tartománnyal rendelkező vandálbiztos kamera. mely beépített MicroSD / SDHC / SDXC kártya foglalattal, mikrofonnal rendelkezik, valamint támogatja a helyi dewarping funkciót.  Az  FE8182 modell, mely 5 megapixeles CMOS-érzékelővel rendelkező halszem optikás kamera szintén látható volt az ISC West rendezvényen. Az eszköz 1800 képet falra szerelve, míg mennyezeten 360° -os betekintést biztosít.  Az FE8182 támogatja a helyi dewarp funkciót valamint beépített mikrofonnal, és MicroSD / SDHC / SDXC foglalattal. ez utóbbi a biztonsági másolatok tárolására ad lehetőséget.

A Vivotek AW-GEV-264A-185 teljes körű megoldást biztosító, 24 portos menedzselhető L2 PoE Gigabit Switch, mely egyedi IP felügyeleti menedzsment funkciókkal rendelkezik. Ennek az eszköznek a másik elnevezése a VivoCam PoE switch, mely egy könnyen kezelhető, konfigurálható megoldás foglal magába, ami megkönnyíti a Vivotek IP kamerák, videó szerverek, NVR-ek és központi felügyeleti szoftverek használatát. a VIVOTEK ND8322P egy, beágyazott Plug & Play funkcióval rendelkező NVR. A beágyazott Linux operációs rendszerrel rendelkező 8 csatornás, önálló NVR 8-portos 802.3at / af kompatibilis PoE-val rendelkezik, amely lehetővé teszi PoE kamerák csatlakoztatását legfeljebb 80 W-os tápegységhez. ND8322P képes egy gombos telepítésre, mely plug – & – play funkciót és automatikus beállítási funkciót foglal magába, így rendkívül egyszerűvé válik a készülék telepítése.

A rendezvényre ellátogatók első kézből tapasztalhatták meg a Vivotek fejlesztéseket, melyek rendkívüli innovatív megoldásokat kínálnak a HD és megapixeles IP felügyeleti iparban.