A Vivotek bejelentette, hogy elérhetővé vált a Vivotek IP kamerákhoz való dedikált driver, mely lehetővé teszi az optimális funkcionalitás elérését a Milestone XProtect® VMS-sel. Ez a lépés lehetővé teszi a Vivotek kamerák és a Milestone XProtect nyílt platformú IP videó menedzsment szoftver integrációját.

A Milestone a Vivotek web API(Program felület alkalmazás)-on alapuló Milestone XProtect® Device Pack 7.8 illesztő programot integrálta a Vivotek IP hálózati kamerákkal. Ez az optimalizált illesztő program hatékonyabb és eredményesebb kommunikációt és együttműködést tesz lehetővé a Vivotek hardverek és a Milestone XProtect szoftver között.

A Vivotek évek óta megbízható IP felügyeleti megoldásokkal elégíti ki a piaci igényeket. A telepítési rugalmasság és bővíthetőség két fontos tényező, ami a vevők döntései mögött állnak mikor IP felügyeleti rendszert valósítanak meg.

Ezt szem előtt tartva a hardver és szoftver platformok integrációjánál létfontosságú, hogy a termékek és a szolgáltatások az innováció élvonalában legyenek és a legújabb alkalmazásokkal megfeleljenek az ügyfelek különböző igényeinek. Az illesztő program elősegíti a Milestrone szoftver és a Vivotek hardverek integrációját, mely gördülékenyen működik együtt egy költséghatékony megoldásban.

A Milestone Systems egy 1998-ban alakult globális piacvezető nyílt platformú IP videó felügyeleti szoftvert forgalmazó vállalat. A Milestone technológia könnyen kezelhető megbízható rendszer, melyet ezer ügyfél elégedettsége bizonyít, akik egy megfontolt döntést hoztak a hálózati hardverek és más rendszerek integrációjának kérdésében.

A partnereken keresztül több mint 100 országban a Milestone megoldásai segítik a különböző szervezeteket, mellyel egy időben kezelik a kockázatokat, megvédik az embereket és az eszközöket, optimalizálják a folyamatokat és csökkenti a költségeket.

Christian Bohn, a következőket nyilatkozta: “Nagyon örülünk az új lehetőségnek, melyet örömmel jelentettünk be partnereinknek és ügyfeleinknek. A Milestone eco rendszer partnerei ezzel az új integrációval megnyerik a Vivotek kamerák és a Milestone díjnyertes nyílt platformú videó menedzsment szoftver előnyeit egyszerre. Ez biztosan felgyorsítja az üzletet, mely fontos bizonyítéka annak, hogy a nyílt platformú technológia rendkívüli lendületet biztosít ügyfelei számára.”

William Ku, a Vivotek Brand Business Division alelnöke kijelentette, hogy a Vivotek a jövőben integrálni fogja a kameráiba a vezető szoftver és hardver platformot. Egyre növekvő fontosságú jelentős együttműködést hozott a zökkenőmentes hardver és szoftver integráció és nagy öröm hogy, ezt egy külön illesztő program adja. A Milestone-nal történő együttműködés is bizonyítja, hogy a Vivotek elkötelezte magát arra, hogy világszínvonalú biztonsági megoldásokat nyújtson és nyitottabb üzleti lehetőséget tudjon biztosítani a jövőben ügyfelei számára.

A következő Vivotek eszközöket támogatja : FE8171, FD8335H, FD8135H, FE8174, FE8181, SD8363E, SD8364E, IP8155HP, IP8165HP, FD8355EHV, FD8365EHV, IP8335H, FD8363, FD8362, FE8180, IB8367- (R), FD8167 & FD8367-V