Taipei, Tajvan –Frissen jelentett be együttműködést az Indiai VMS (Video Management System) programokat fejlesztői cég, a Videonetics és VIVOTEK, mely kihozott egy újabb másik Rendszámtábla felismerőt (LPR) és társa a spanyol székhelyű videó kezelő cég, a Neural Labs közt. Ez utóbbi jól ismert az újító technológiai megoldásairól, melyekkel igyekszik megfelelni a modern igényeknek a növekvő LPR piacon. Ez a társulás biztosítja, hogy az ügyfelek hozzáférjenek a fejlett, pontos és hatékony megoldásokhoz, egyben a Neural Labs által videó kezelő funkciók széles tárházát nyújtja.

A Neural Labs céget 2005-ben alapították és nagy múlttal rendelkezik LPR fejlesztés terén. A cégnek több mint 15 éves tapasztalata van az optikai karakter felismerő (OCR) rendszerekben. Ezen rendszereken alapul Automatikus Rendszámfelismerő (ANPR), valamint az Automatikus Konténer Kód Felismerő (ACCR) technológia. A Neural Labs hardverfüggetlen rendszert biztosít az érzékeléshez, valamint a rendszámtáblák, konténerek azonosító jelének, a vonatok azonosító jelének és a jelzőtáblák leolvasásához. Az érzékelt információt továbbküldi a kliens szoftver applikációjához, mely közvetlenül tud csatlakozni a VIVOTEK hálózati kameráihoz megerősítve ezzel a biztonságot, a benzinkutaknál, a határőrségnél és a közlekedési rendőrségnél.

 

„Ez a társulás egy közös elképzelést demonstrál a Neural Labs és a VIVOTEK között, a VIVOTEK pedig abszolút a legjobb játékos a videó felügyeleti rendszerekben.” mondta Elias Valcarcel, a Neural Labs vezérigazgatója. „A vásárlóink képesek lesznek gyorsan hozzáférni a valós idejű rendszámfelismerő rendszerhez a VIVOTEK intelligens hálózati kamerái által és ezen felül kihasználni a 98%-os arányban megbízható rendszámtábla felismerést a Neural Labs automatikus érzékelőinek köszönhetően.”

 

William Ku, a VIVOTEK kereskedelmi osztályának helyettes elnöke szerint: „Azért hogy maximalizáljuk a vásárlók hatékonyságát és képességeit, arra törekszünk, hogy együtt dolgozzunk innovatív partnerekkel.” William Ku tovább folytatta, „A társulás kombinálja a Neural Labs szakértelmét az LPR technológiában és a VIVOTEK IP felügyeleti megoldásainak magas szintű teljesítményét, hogy új szinteket szolgáltasson a közlekedési megfigyelőrendszerek megoldásaiban és egy potenciális növekedéshez vezessen a globális piacon.”

 

A Neural Labs-ról

Azzal tartja fenn a növekedést, hogy befekteti a cég profitját fontos projektekbe és frissíti ezeknek a rendszerét. A cég újító technológiai megoldásokat kínál, melyek kiegészítik az új felszereléseket és kielégítik a szükségleteket az egyre nagyobb igényeket támasztó piacon. 2011 óta a cég forgalmának több, mint 70%-a külföldi exportból származott, az ALPR és CCR technológia használatának állandó növekedése miatt. A cég elkötelezett a tekintetben, hogy folyamatosan fejlessze a termékeit, melyeket jelen pillanatban több mint 50 országban adnak el az ügyfeleknek világszerte. Mióta a cég megalakult 2005-ben, a Neural Labs termékei folyamatosan elismerésben részesültek a hatékonyságuk miatt az optikai karakterfelismerés terén, akár a legzordabb körülmények között is.

 

A VIVOTEK-ről

A 2000-ben alapított VIVOTEK gyorsan elfoglalta helyét, mint vezető márka a biztonságiparban.  A világszínvonalú IP felügyeleti megoldások szolgáltatásáról ismert VIVOTEK, melynek specialitása a rendszer applikációk és integráció. Innovatív R&D csapatokkal melyek úttörő codec technológiát alkalmaznak, a VIVOTEK a termékek széles választékát kínálja, beleértve a hálózati kamerákat, videó szervereket, vevőkészülékeket, hálózati videó felvevőket, központi kezelőszoftvert és PoE megoldásokat. A VIVOTEK céget (TAIEX: 3454) 2011-ben jegyezték be a tajvani tőzsdén. 2008-ban egy fiókirodát hoztak létre Kaliforniában, az Egyesült Államokban. A VIVOTEK 2013-ban hozta létre a fiókirodáját Almerében, Hollandiában; Indiában 2014-ben Delhiben és 2015-ben a Közel Kelet irodát Dubaiban. A VIVOTEK jelenleg több, mint 183 felhatalmazott forgalmazóval (disztribútorral) dolgozik több mint 116 országban.