Taipei, Taiwan – Vivotek mint az egy vezető IP kamerákat gyártó cég, bemutatja új hálózati kameráját, az MS8391-EV-t mely különlegessége, hogy több képérzékelő szenzorral rendelkezik egyetlen házba szerelve.  Jellemzői a négy 3MP-es CMOS szenzor 180 fokos panoráma nézettel és beépített infravetővel egészen 30 méter hatótávolságig, az MS8391-EV a nap 24 órájában képes kiváló képminőséget biztosítani. Egyedülálló módon lett megtervezve olyan helyek megfigyelésére, mint például repülőterek, parkolók vagy ezekhez hasonló nagy, összefüggő területek. Az MS8391-EV ideális kültéri panoráma megoldás.

Felismerve a város megfigyelésének növekvő szükségességét, a Vivotek kifejlesztette az MS8391-EV-t, hogy eleget tegyen a gyorsan változó kihívásoknak. A négy 3MP-es CMOS szenzor egyedülálló kialakításával a kamera 180 fokos részletes panoráma képet biztosít. A lehető legnagyobb látószög mellett is rendkívül részletgazdag képet biztosít, így csökkenti a szükséges kamerák számát, ezáltal spórolhatunk az üzembe helyezési időn és a karbantartási költségeken is. Ráadásul az MS8391-EV rendelkezik IK10 és IP66 besorolású védelemmel, valamint szélsőséges hőmérsékletben is kitűnően működik -50 és +60 fok között.

Professzionális nappali és éjszakai kameraként, az MS8391-EV beépített IR megvilágítóval rendelkezik, amely 30m hatótávolságig használható. A gyártó ezen kameránál is alkalmazza saját Smart IR eljárását, mely folyamatosan szabályozza az infra megvilágítás intenzitását, a környezeti hatásokat figyelembe véve. Rendelkezik továbbá 3D zajcsökkentéssel és Smart Stream technológiával, mely az MS8391-EV-t képessé teszi arra, hogy magas minőségű képeket készítsen gyenge megvilágítás mellett, valamint optimalizálja a sávszélesség használat hatékonyságát.

A Vivotekről

A Vivoteket 2000-ben alapították és rendkívül gyorsan elfoglalta helyét a biztonságtechnikai piac vezető gyártói között. Ismert arról, hogy világszínvonalú IP-felügyeleti megoldásokat nyújt, rendszeralkalmazásokra és az integrációra specializálódott.  Az innovatív megoldásokon dolgozó kutató-fejlesztő csapatokkal úttörő kodek technológiákat adoptálnak, és széles termékskálát nyújtanak, beleértve a hálózati kamerákat, video szervereket, hálózati rögzítőket, központi vezérlő szoftvereket, és PoE megoldásokat. A Vivoteket 2011-ben felvették a taiwan-i tőzsdére, 2008-ban pedig kirendeltséget helyeztek el az USA-beli Kaliforniában.  2013-ban pedig Európában hozott létre hivatalt Almere-ben, Hollandiában, Indiában, Delhi-ben 2014-ben, a közel-keleten Dubai-ban 2015-ben, valamint Mexikóban 2016-ban. A Vivotek jelenleg több mint 183 forgalmazóval dolgozik, több mint 116 országban.