Stratégia együttműködés a Genetec™ Stratocast™ platformmal

A felhő alapú megoldások nagy népszerűségnek örvendnek és számos oka van e fajta megfigyelő megoldásban gondolkodni, különösen a kis és középméretű vállalkozásoknál. Hogy megfeleljen a fejlesztői követelményeknek, a Vivotek megalkotta a VADP-ot (Vivotek alkalmazásfejlesztő platform). A VADP egy olyan nyitott platform, mely lehetővé teszi a külső partnerek számára, hogy feltöltsenek alkalmazásokat a felhő szolgáltatással a kamerára.

A kis és középvállalkozások igényelnek egy megbízható videó megfigyelő megoldást magas karbantartási költségek nélkül. Elkötelezettek, hogy előrehaladott felügyeleti megoldást nyújtsanak a megbecsült globális vevőiknek, a Vivotek megerősíti a stratégiai együttműködést a Genetec-el, a nyílt platform vezető forgalmazója, egyesített IP biztonsági megoldások felhő alapú videó felügyeleti megoldással. A Genetec megoldása a Vivotek vállalati szintű hálózati kameráival, manapság az új felhő alapú megoldások ki tudják elégíteni a kis és közép vállalkozások növekvő biztonsági igényeit. A felhasználók élvezni tudják a magas minőségű videókat bárhol, bármikor az interneten keresztül.

vadp-02

Kulcs előnyök

  • Videó rögzítés felhőbe, mellőzve az on-site szerverek szükségességét
  • Gyorsan üzembe helyezhetőek a Vivotek kamerák bármilyen hálózati konfiguráció szükségessége nélkül
  • Központilag figyelhető az összes Vivotek kamera a Stratocast web alkalmazásról vagy a Genetec biztonsági központból
  • A rendszerfrissítések és a karbantartás a Genetec felhő által kezelt
  • Az előfizetés alapú szolgáltatás nagyobb fizetési rugalmasságot biztosít

Genetec Stratocast áttekintés

Ahogy a kiskereskedők és kisvállalkozások meg akarnak valósítani egy videó megfigyelő rendszert, hogy meggátolják a lopást és csökkentsék a felelősséget, az új megoldások most elláthatják őket jelentős előnyökkel a hagyományos DVR rendszereken keresztül. A Stratocast egy problémamentes megközelítése az üzleti biztonságnak, mely lehetővé teszi az ön számára, hogy felügyelje a HD videót, mely biztonságosan felhőben van tárolva.

  • HD videó megfigyelés
    A HD felbontású IP kamerák támogatása lehetővé teszi az ön számára, hogy magas minőségű videót tekintsen meg vállalkozásáról, jobb részletességgel, mint ami az analóg alapú rendszerekkel lehetséges. A Stratocat-al, a felhasználók egyszerűen felügyelhetnek több kamerát, közelíthetnek, távolíthatnak pontokra, és visszajátszhatják a felvett videót, hogy megtekintsék az incidenseket és a kulcs eseményeket.

  • Magas biztonságú videó felvételek
    A Stratocast rendszerben lévő videó közvetlenül feltöltődik a felhőbe és magas biztonsággal van ellátva, vállalati szintű adatközpontokkal, azért hogy önnek ne legyen szüksége DVR-t vagy tároló eszközt vásárolni és fenntartani. A felhő tárolásnak köszönhetően, az ön felvételei védve lesznek a fizikai sérülésektől és hardware hibáktól.

  • Problémamentes telepítés és karbantartás
    A Stratocast által biztosított partnerek segítenek a kamerák telepítésében és ellátják önt segítséggel, hogy ön meggyőződjön róla, hogy a felügyeleti rendszere optimalizálva van az oldalához. Amíg a Stratocast felhő alapú, nincs szükség IT személyzetre a fenntartásra és hibaelhárításra, mert a frissítések automatikus telepítődnek a rendszerre. Továbbá, zökkenőmentes új képességeket tudunk kézbesíteni, anélkül hogy hatással volnánk a működésre, állandó termékjavítást fogunk kapni éveken keresztül.

  • Bárhonnan hozzáférhető
    Bármerre is jár, élvezze a szabadságot és a kényelmet, tudva hogy vállalkozása biztonságban van. A globális elosztott adatközpontok befolyásának köszönhetően, a Stratocast lehetővé teszi az ön számára, hogy megtekintse az élő képet és a felvett videót bármely eszközről mely az internetre csatlakozik, beleértve laptopot, okos telefont, vagy tabletet.

  • Multi-site megfigyelés
    A Stratocast lehetővé teszi az ön számára, hogy több kamerát és helyet tekintsen meg egy egyszerű alkalmazásról, magas hatékonyságú megoldást nyújtva franchise és multi-site vállalkozás tulajdonosoknak, hogy kiterjesszék a láthatóságukat. Az elosztott rendszerek spórolni tudnak a DVR vagy szerver vásárlási és fenntartási költségeken.

További információért kérjük látogasson el a Genetec Stratocast weboldalára: http://www.stratocast.com/

Vivotek vállalati szintű hálózati kamerák kis-és középvállalkozásoknak

A Kis-és közép vállalkozások sok hasznot húzhatnak a Vivotek kamerákból, valamint a Stratocast, bevetett egy megengedhető és megbízható felhő alapú video megfigyelő rendszert, mely elérhető minden internetre csatlakozó eszközről. A Vivotek az 1080p-s HD kamerák teljes palettáját kínálja, hogy bármilyen környezetben megállja a helyét. A kamerák közül sok a kis és közép vállakozásokra fókuszál, beleértve az SNV(Supreme night visibility) kamerákat FD8367A/69A, FD8167A/69A és IB8367A/69A, az ultra kicsi ,fix dome kamera FD8166A, és a világ legkisebb dome hálózati kameráját az FD816C-HF2-t.

Beltéri eszközök

fd8166aFD-8166A  fd8169a  FD-8167A     fd8167a    FD-8169Afd816c-hf2 FD816C-HF2

                                                                                                                                                              

Kültéri eszközök

fd8367a-v FD8367A-Vfd8369a-vFD-8369A-Vib8367a  IB-8367Aib8369aIB-8369A