sia1

Indul a Vivotek, Solution Integration Alliance (SIA) néven futó programja, melynek célja minden szektorból összefogni a kereskedőket és a Vivotek termékeket megjelentetni különböző szoftveres és hardveres platformokon, végül egy átfogó felügyeleti megoldást nyújtani a piac legkülönbözőbb igényeire.

Annak érdekében, hogy a partnerek a lehető leghatékonyabban használják fel a szakterületüknek megfelelő forrásokat, 4 kategóriába lettek sorolva fő profiljuk alapján, mint – VMS Partner, Alkalmazás Partner, Hardver Partner, Vivotek Alkalmazás Fejlesztő Platform.

  1. VMS Partner

    Ez a kategória tartalmazza azokat a kereskedőket, akik a felügyeleti szoftverekre és rendszerekre specializálódtak, illetve a Vivotek és a partner termékeinek integrációjával kivitelezett egyéni megoldásokra koncentrálnak.

  2. Alkalmazás Partner

    Ez a kategória azokat a szoftver, illetve hardver kereskedőket foglalja magában, akik egyéni követelményeknek vagy különleges projekteknek tesznek eleget, hogy kényelmes és biztonságos környezetet hozzanak létre olyanokkal, mint: videó analitika, POS, jelző és beléptető rendszer, riasztás jelzés, vagy hozzáférési jogosultság biztosítása a Vivotek termékeivel.

  3. Hardver Partner

    Azoknak a kereskedőknek lett létrehozva, akik a felügyeleti rendszerek hardver elemeire szakosodtak.

  4. VADP Partner

    A VADP Partner kategória a szoftverfejlesztőknek lett létrehozva, akik stand-alone alkalmazásokat vagy plug-in modulokat fejlesztenének a Vivotek Application Development platformon.

sia

  Application Programming Interface Program

 

A Vivotek célja, hogy a VMS partnerek teljesen integrálni tudják a Vivotek termékeit a saját termékükbe, gyorsítsák a kutatást és fejlesztést, a terméktesztelést, termékek testreszabását a Vivotek egyedi tulajdonságaival – így nagyobb hozzáadott értéket teremtve a végfelhasználónak.

  • A partnernek a Vivotek WebAPi-t kell használnia az integrációhoz. További követelmény a Vivotek logo és a támogatott modellek listájának feltüntetése a weboldalukon.
  • Azoknak a partnereknek, akik teljesítették a VAPI programot, a Vivotek egy „VAPI” ikont helyez el a partner logója mellé a Vivotek saját oldalán, hogy kiemelje a szoros technikai együttműködést.
  • A Vivotek publikálhat: sajtóközleményeket, híreket, marketing eseményeket és partner értékeléseket, partner által megvalósított funkciókról.