Áttekintés

A VC8101 egy kameraegységként működik, amit úgy terveztek, hogy egyszerre 2db 2MP-s WDR kamera legyen rá köthető: a CU8161-H pinhole típusú és a CU8163-H fisheye típus, ami valós 180°-os panoráma nézetet biztosít. Mindkét kamerában számos fejlett funkció található: WDR Pro, Smart Stream II, 3DNR, 802.3af szabványú PoE táplálhatóság, fedélzeti rögzítés és a Vivotek 32 csatornás rögzítő szoftvere. Mindezen funkciók és a VC8101 egyedi kialakítása lehetővé teszi a megfelelő képminőséget akár magas kontraszt esetén is, így ez a kamera lehet a legjobb megoldás olyan beltéri megfigyelés esetén, amikor a diszkréció elengedhetetlen.

Előnyök

Diszkrét megjelenés

Az osztott kialakításból adódó kisméretű kamera egy kevésbé tolakodó megjelenést biztosít. Az esztétikus elhelyezhetőség mellett a kis méret az esetleges szabotázs vagy vandalizmus esélyét is csökkenti.

Rugalmas lehetőségek változó helyzetekhez

A 2db 2MP-s WDR kamera egység (CU8161-H pinhole típus és CU8163 fisheye típus valós 180°-os panoráma nézettel) páratlan rugalmasságot biztosít. Az osztott típusú kamerarendszer ATM-ekről, liftekről és egyéb területekről biztosíthat különböző nézeteket az egyéb lehetséges felhasználási lehetőségek mellett.

Nagyobb lefedettség egyszerűbb telepítés mellett

A központi egységtől akár 5m-re is elvihető kamera lehetővé teszi a könnyű és rugalmas telepíthetőséget bármilyen beltéri elrendezésben vagy díszítő elemben.

Könnyebb karbantarthatóság és fejleszthetőség

A VC8101 moduláris felépítéséből adódóan rendkívül egyszerű az egyes kamerák leszerelése karbantartás, vagy csere céljából. Ugyanakkor, a fejlesztés is könnyen kivitelezhető, hiszen csak a kameraegységet kell kipattintani a helyéről és nem az egész rendszert cserélni.

Főbb tulajdonságok

  • Diszkrét, süllyesztett kialakítású kamerák
  • Kétkamerás lehetőség: 2MP WDR pinhole, vagy 2MP WDR fisheye
  • Kétirányú hang a központi egységen
  • Valósidejű H.264 és MJPEG tömörítés
  • Smart Stream II a sávszélesség hatékonyságának optimalizálásához
  • WDR Pro a megfelelő képminőségért magas kontraszt esetén is
  • 3D zajcsökkentés
  • Kép elforgatása folyosó-nézethez
  • Beépített IEEE 802.3af megfelelőségű PoE

A Vivotek VC8101 egy nagy teljesítményű FullHD felbontású, osztott típusú kamera rendszer. A kamera ideális ATM-ek, bankok, üzletek és irodák beltéri vagy rejtett megfigyelésére, köszönhetően az olyan tulajdonságainak, mint a diszkrét dizájn, gazdag funkcionalitás és a rugalmas integrálhatóság a legszűkebb helyekre.

A VC8101 külön kameraegységekből és központi egységből áll, lehetővé téve az 5m-es kábellel szerelt kamerák számára a könnyű és rugalmas telepíthetőséget bármilyen belső térben, dekorációban, így megőrizve az eredeti látványt, miközben csökken a telepítési idő és költség is.