A VivoCam L2+ sorozat tagjai a Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch-ek beépített IP CCTV felügyeleti funkcióval. Ez az eszköz nem csak egy hagyományos Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch, hanem képes beállítani és konfigurálni a Vivotek IP kamerákat, videoszervereket és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden Vivotek eszközt megtaláljanak, és automatikusan telepítsék a hálózati megfigyelő rendszert.

A VivoCam L2+ sorozat olyan grafikus felületeket is tartalmaz, mint például a Topológia/Térkép nézet a hálózati struktúra és az eszközök állapotának megismerésére és ellenőrzésére, valamint a Google térkép integrációja a kültéri eszközök állapot-felügyeletéhez.

Nem csak a beállítás, hanem a hibaelhárítás és forgalomfigyelés lehetősége is segíti a felhasználót a kapcsolatok és eszközhibák felderítésében és hibaelhárításában. Ezenkívül a felhasználók importálhatják és exportálhatják a Vivotek IP kamerák és videoszerverek konfigurációs fájljait, valamint a Vivotek kamerák csoportos firmware frissítésére is lehetőség van a VivoCam L2+ menedzselhető PoE switch webes felületén keresztül.

Ezen tulajdonságok teszik a VivoCam L2+ sorozatot a legjobb PoE megoldássá a Vivotek IP CCTV eszközök telepítésére és kezelésére.