Vivotek, a H.265-ös megoldások vezető szállítója

A Vivotek, a megfigyelő rendszerek H.265 tömörítési technológiájának úttörője, büszkén indítja az új H.265-ös hálózati kamera sorozatát a 2MP és 5MP felbontású modelleknél, melyek számos alkalmazási területhez megfelelő kialakításokkal elérhetőek. A H.265 technológia alkalmazásával ezek a kamerák nagyobb és hatékonyabb képtömörítési sebességet biztosítanak, mint a korábbi H.264 rendszerek, miközben tartják a magas képminőséget. Emellett a Vivotek NVR-ek (hálózati videorögzítők) és a professzionális VMS (video menedzsment szoftver), a VAST/VAST2 teljes H.265 megoldásokat kínálnak professzionális megfigyelési műveletekhez.

Vivotek Smart Stream II, a sávszélesség hatékonyabb kihasználása

A H.265-ös hardver alkalmazásán felül, a Vivotek bevezette a kifinomult Smart Stream II-t, a video tömörítés következő generációs technológiáját. Ezzel az új megoldással a kamerák képesek területenként optimalizálni a minőséget és automatikusan beállítani a kódolást a sávszélesség kihasználásának maximalizálása érdekében, aminek egyértelmű előnye a jelentősen lecsökkenő tárhely-igényben is megmutatkozik. A H.265 és a Smart Stream II kombinációjával a H.265 sorozatú kamerák akár 80%-kal kevesebb sávszélességet és tárhelyet igényelhetnek, mint a H.264-es kamerák.

Vivotek H.265 megoldás bármely felhasználási területre

A fejlett hálózati kamerák mellett a Vivotek H.265 kompatibilis NVR-eket és videofelügyeleti szoftvereket (VAST/VAST2) is kínál a telepítési idők és költségek csökkentésére. Így a Vivotek H.265-ös megoldásai tökéletes választás lehet minden környezetben beltéren és kültéren egyaránt, valamint kis és közepes méretű rendszerek esetében.

[table id=35 /]

[table id=34 /]