A Vivoteknek ítélte a 2017-es év új terméke díjat a single-senzor IP kamerák panoráma kategóriájában a Biztonság Napjainkban magazin. A Vivotek  H.265-ös, 5-megapixeles IR fisheye kamerája, az FE9382-EHV nyerte el a megtisztelő címet.

Az új termék díj igazi elismerés a Vivoteknek, hiszen kiemelkedő termékfejlesztési teljesítményeit honorálja. A Vivotek biztonsági megoldások kiemelkedő szolgáltatója, és termékei piacra kerülésével nagymértékben növelik a biztonsági ipar színvonalát. A Vivotek FE9382-EHV komoly ellenfél a számos más gyártóval való versengésben.

A Vivotek FE9382-EHV H.265 fisheye hálózati kamerájának jellemzője az 5 megapixeles CMOS szenzor, mely tökéletes képminőséget nyújt. A H.265 tömörítési technológiával és a Vivotek Smart stream II technológiájával a kamera képes csökkenteni a tárolóhely foglaltságát akár 80%-al, miközben a képminőséget megtartja ugyanazon a magas színvonalon. Fisheye lencsével látták el az eszközt, így a 360 fokos nézet igazán megnyerő, főleg vakfoltok nélkül. Ez a megoldás ideális széles, nyitott területekre, mint a bevásárlóközpontok, repterek, boltok, irodák, plázák. Mivel az infra LED képes akár 20m távolságig is ellátni, ez a kamera folyamatos felügyeletet fog biztosít nappal és éjjel egyaránt. Megfelel az EN50155 szabványnak, vandál biztos IK-10 besorolású eszköz, és időjárás álló IP66-os házzal rendelkezik. A kamera ellenáll ütésnek, rázkódásnak, párának, pornak és hőmérsékletingadozásnak is.

„Büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük az FE9382-EHV H.265 fisheye hálózati kamerával az Év új terméke díjat a Biztonság Napjainkban magazintól. Szeretnénk megköszönni a bíráknak, hogy a mi kameránkat választották ehhez a tekintélyes díjhoz és különösen a mi kutatási és fejlesztési csapatunknak szeretnénk kifejezni hálánkat, ugyanúgy, mint minden más Vivotek dolgozónak akik lehetővé tették, hogy piacra hozzunk minőségi és versenyképes termékeket a biztonsági iparágban.
A Vivotek folytatni fogja azt az irányt, hogy átfogó biztonsági megoldásokat nyújtson az IP felügyeleti iparágban.” mondta a Vivotek amerikai elnöke, David Liu.

A nyertesek a díjakat az ASIS International-en, Texasban 2017. szeptember 28-án vehetik majd át.