Sokoldalú biztonságtechnikai megoldások

Sokoldalú biztonságtechnikai megoldások, Profi rendszerek  a lehető leghatékonyabb megoldás érdekében!

kep1  

Nehezen talál olyan csapatot, aki meg tudja valósítani, amire szüksége van? Nem találta még meg azt a megoldást, amit igazán szeretne? Segítünk!

Emberszámláló kamerák, rendszámfelismerő rendszerek,
és IP kamerák széles tárházát vonultatja fel a Vivotek termékpalettája.

A VIVOTEK célja mindig egy olyan megoldás kidolgozása, ami teljes mértékben megfelel a partnerek retail alkalmazásokkal szembeni elvárásainak. Például a személy-számláló megoldása a VAST CMS szoftverrel maximálisan együtt működve biztosítja a megbízható forgalomszámlálást és biztonsági megfigyelést a nap 24 órájában!

kep2

Kamerái kompaktak, könnyen szerelhető kivitellel készülnek. Egyszerű telepítésük, üzemeltetésük és PoE (Power over Ethernet) által is táplálhatóak. Az adatok feldolgozása közvetlenül a kamerában történik, így nincs szükség külön PC-re, amin az alkalmazásnak futnia kell. A Vivotek eszközeivel sávszélességet is megtakarítunk, valamint az adatvesztés esélye is minimális egy esetleges hálózat leálláskor, vagy tápellátás kimaradásakor. Felvétel és élőkép biztosítására is lehetőségünk nyílik, és távoli hozzáférés és működtetés is teljesen megoldott a VAST CMS szoftverrel.
   kep3

Ha szeretné élőben kipróbálni a kamerákat és a tudásukat, erre is lehetőséget tudunk Önnek biztosítani bemutató termünkben!

Felkeltettük az érdeklődését?

Az alábbi form segítségével elküldheti részünkre kérdéseit szolgáltatásokkal, termékekkel és megoldásokkal kapcsolatban! Munkatársaink rövid időn belül válaszolnak és felveszik Önnel a kapcsolatot!

 [includeme file=”includeme/erdeklodes_170301.html”]