Termékkínálat

C_kep_2

A C szériába tartoznak a gyártó fix fokális lencsével ellátott, egyszerűen installálható IP kamerái. Itt találhat olyan kamerákat, melyek konszolidált kinézettel és kiemelkedően jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Ahogyan a V és a Supreme széria modelljei, úgy ezek is Taiwanban kerülnek gyártásra és tesztelésre, ahol kiemelt figyelmet biztosítanak a kamerák leginkább megbízható és időtálló kialakításának kifejlesztésére.


V_kep

A V széria gyűjti össze azon varifokális optikával rendelkező IP kamerákat, melyek gazdag hozzáadott tudással rendelkeznek és így széles körben használhatóak. Kategóriájukon belül kiemelkedően átgondolt kialakítással és minőségi anyaghasználattal rendelkeznek. Mivel ebbe a szériába tartoznak a Vivotek legkeresettebb modelljei, így mennyiségtől függően akár az IP kamerák kusztomizációjára is van lehetőség a megrendelő igényeinek függvényében.


A Supreme széria jelöli Vivotek IP kameráinak zászlóshajóit; olyan modelleket, melyek különleges, innovatív megoldásokat nyújtanak a vásárlóknak. A kiemelkedő specifikációk révén elsősorban projectorientált kamerákról van szó, amelyek garantáltan hosszú távú megoldást jelentenek. A kamerák kialakítását tekintve széles skálát fed le, így bármely felhasználási mód esetén megtalálhatja a megfelelő eszközt a térfigyeléstől akár a mozgó járműveken való használatig.


A Vivotek rendelkezik olyan saját fejlesztésű hálózati rögzítőkkel – NVR-ekkel, melyek egyszerű, könnyen kezelhető megoldást nyújtanak az IP kamerák képeinek monitorozására és rögzítésére. Ezek segítségével percek alatt működő Vivotek kamerarendszert konfigurálhat.


K_kep

A Vivotek különféle kiegészítőket gyárt és forgalmaz akár specifikusan saját IP kameráihoz, akár komplett rendszerek részeként.