A tömegközlekedés megbízható megfigyelő eszközei

Az utasbiztonság elérése érdekében alapvető fontosságú a magas színvonalú videó megfigyelő rendszer használata a tömegközlekedés mindenformájában. A fedélzeti és a külső megfigyelés számos célt szolgál: elrettentő ereje van, ezáltal megelőzheti a bűncselekményeket, a videómegfigyelő eszközökkel a biztonsági személyzet a lehető leggyorsabban tud reagálni szabálytalanság esetén, a felvételek alapján a könyedén kielemezhetők a tettek és azonosíthatók a tettesek.

A Vivotek funkciói megoldást nyújtanak a járművek nyomkövetésére, az utasszámlálásra, illetve vészhelyzeti videó kommunikációra.

Moduláris megoldások

A széleskörű megfigyelő rendszer felépítéséhez a számos kamera és rögzítő mellett a Vivotek moduláris felépítésű szoftvert és fejlett elemzési lehetőségeket kínál.

Megbízható és vandálbiztos kialakítás

A Vivotek Tömegközlekedési eszközökre szánt kameráit, úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges környezeti feltételeknek, beleértve a szélsőséges hőmérsékleteket, heves csapadékot, mechanikai ütéseket, elektromágneses zavarokat és rezgéseket. Mindegyik kamera robosztus fémházzal, magas IP és IK besorolással rendelkeznek.

Ipari szabványok és tanúsítványok

A tömegközlekedési járművekre tervezett Vivotek eszközök megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyeket a hatóságok és a nemzetközi jogok előírnak, ideértve a tűz, füst, hőmérséklet, EMI és rezgésállóságot is. Az EN50155 szabvány tanúsítja a Vivotek megfigyelő eszközeinek megbízhatóságát.

Speciális funkciók

A Vivotek tömegközlekedésre szánt eszközei fejlett funkciókkal rendelkeznek, amelyek kifejezetten a közlekedési projektek során felmerülő kulcsfontosságú kérdések megoldására fejlesztettünk ki. Intelligens funkciók lehetővé teszik az ember számlálás, a szabotázs érzékelést és sok mást.

Rugalmas tervezés és testreszabás

Annak érdekében, hogy kielégítsük ügyfeleink egyedi igényeit, a Vivotek nagy rugalmasságot kínál a termék portfólióban.

Hosszú távú terméktámogatás

A beüzemelt eszközök hosszútávú használatát figyelembevéve a Vivotek gondosan megtervezi a termékei életciklusát és biztosítja a következő generációs termékek összeegyeztethetőségét, a műszaki előírások és az eszközök méretei szempontjából, a projektek karbantartása és korszerűsítése érdekében.